Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Montana

Onroerend goed te koop in Montana

 Montana, de staat met twee onofficiële bijnamen, Big Sky Country en The Treasure State, is een van de meest noordelijke staten van de Verenigde Staten. Het deelt ook zijn noordelijke grens met de zuidelijke grenzen van British Columbia, Alberta en Saskatchewan.

Deze periode is niet de beste manier om geld te investeren in onroerend goed te koop in Montana en het land is niet de beste plaats in de VS om een ​​goede investering te zoeken.

De staat is vrij groot, maar is dunbevolkt, met slechts 1.042.520 inwoners geclassificeerd als de achtste minst bevolkte staat en de op twee na meest bevolkte staat van de natie.

Montana wordt grotendeels gekenmerkt door zijn bergketens.

De economie van Montana bestaat voornamelijk uit landbouw. Voornamelijk landbouwbedrijven en graanveredeling.

De staat heeft ook een snelgroeiende toeristische sector. Er zijn meer dan tien miljoen bezoekers per jaar in Glacier National Park en Flathead Lake. Ook in de bronnen van de Missouri River, de site van de Battle of Little Bighorn en drie van de vijf ingangen van Yellowstone National Park.

De gezonde en gevarieerde economie van Montana draagt ​​bij aan een gezonde en diverse markt van onroerend goed in Montana. De staat heeft ook vijf statistische metropolitane gebieden, gecentreerd in de steden Bozeman, Butte, Helena, de hoofdstad, Kalispell en Havre, misschien wel de beste plaats om onroerend goed te koop te zoeken in Montana.

Binnenlandse waarden stijgen in Montana, zoals ze al een paar jaar zijn. Deze neiging zal waarschijnlijk blijven bestaan.

De gemiddelde waarde van een onroerend goed te koop in Montana is het afgelopen jaar met 7,0% gestegen en zal volgend jaar met 3,8% stijgen.

 De gemiddelde waarde van het onroerend goed te koop in Montana is hoger dan het nationale gemiddelde.

De NAR heeft in het derde kwartaal van 2017 een stijging van meer dan 5% van de woningverkopen opgetekend, hoewel de vastgoedmarkt in Montana kampt met een tekort aan beschikbare woningen. Dit gebeurt in sommige delen van de staat. Dit tekort is te wijten aan de gestage toename van de werkgelegenheidsgroei en het beperkte vermogen van bouwbedrijven om het aanbod te handhaven.

 De onroerendgoedmarkt van Montana heeft de hele staat veel te bieden, maar sommige gebieden vallen op.

Dit is het geval van Bozeman, in Montana. Bozeman is gerangschikt als de beste plek om te wonen in de staat Montana en de ideale plek om te jagen op onroerend goed te koop in Montana.

Huizen in de omgeving zijn soms moeilijk te vinden. Minder dan de helft van de inwoners van de stad bezit zijn eigen huis.

De gemiddelde waarde van een huis in Bozeman is ongeveer $ 100.000 hoger dan het nationale gemiddelde. Gemiddelde maandelijkse huurkosten in de stad zijn lager dan het nationale gemiddelde.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 7359

Verkoop Landbouwgrond, Montana, Kalispell, Kalispell, Buffalo lane,Somers

247,463.50EUR
Verkoop
Landbouwgrond

11 m²
11 hectare land met cabine Wilderness leven en slechts 20 minuten naar de stad.
Cod. 4127

Verkoop Huis, Montana, Billings, Billings, Billings

1,773,488.41EUR
Verkoop
Huis

280 m²
MOOIE Intercoastal HUIS IN PUNT LOT OVER 1000 SQM
Cod. 3733

Verkoop 1 Slaapkamer, Montana, Helena, Helena, Helena

67,640.02EUR
Verkoop
1 Slaapkamer

65 m²
Residentie met meer, tuin en drie zwembaden. Gelegen in Tampa Dale Mabry aan de hoofdweg, vlakbij de universiteit ', het vliegveld, stadion en winkel...
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB